UW VEILIGHEID IS ONZE ZORG

Object Beveiliging

Kiest u voor Object Beveiliging door Security & Safety 4 U, dan bent u verzekerd van topkwaliteit op het gebied van beveiliging.

*Wij voorzien u graag van een offerte op maat

Object Beveiliging

Object Beveiliging

Security & Safety 4 U is gespecialiseerd in objectbeveiliging, receptiediensten en portierbeveiliging. Ons gekwalificeerde beveiligingsbeambten leveren de kwaliteit die u van beveiliging mag verwachten.

Wij zijn werkzaam bij bedrijven, overheidsinstellingen en hotels. Ons beveiligingsbeambten zijn 24/7 inzetbaar en werken volgens de richtlijnen van uw bedrijf. Hierbij moet worden gedacht aan objectbeveiliging, portier beveiliging en receptiediensten. Uw bezoekers en personeel ziet ons als centraal punt voor communicatie en veiligheid. Onze receptionisten zijn gekwalificeerde beveiligingsbeambten, naast administratieve taken zullen zij ten alle tijden alert zijn.

Onze medewerkers zijn het eerste aanspreekpunt van uw bedrijf, daarom stellen wij een hoge prioriteit aan de presentatie van uw bedrijf. Aan de uitvoering word dan ook hoge eisen gesteld.

Hierbij kunt u denken aan:

Regelmatige controle rondes, Brand- en sluitcontrole rondes, Terreinbewaking, Camera toezicht, Toegangscontrole en Sleutelbeheer

Welkom BijSecurity & Safety 4 U

Object Beveiliging Inhuren Bij Security & Safety 4 U?

Wij voorzien u graag een offerte op maat

Partners van Security & Safety 4 U

Uitgezonderd High Risk partners

Ministerie van Justitie en Veiligheid
Gemeente Amsterdam
Mrs Netherlands Universe
Politie Nederland
Gemeente Almere
Hamilton Bright
Justitie
Moskee Ar Raza
Chat openen
Direct contact
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?